Apa itu Pinjaman Semula Kenderaan atau Refinance Kereta?

11 07 2009

Sumber:www.avoza.com/refinance-car-pinjaman-kereta/comment-page-1/#comment-769
Apa itu pembiayaan semula kenderaan?
Pembiayaan atau pinjaman semula kenderaan ni secara mudah maksudnya ‘loan’ semula kenderaan anda dengan pihak bank/finance tidak kiralah sama ada kenderaan anda tu masih ada hutang ataupun telah habis bayar.

Apa tujuannya?
Ada 2 sebab utama iaitu sama ada untuk mendapatkan tunai mudah segera (easy fast cash) ataupun untuk mengurangkan komitmen (mengurangkan/mengecilkan jumlah bayaran ansuran bulanan @ monthly installment).

Apakah jenis kenderaan yang boleh dipinjam semula?
Semua jenis kenderaan persendirian roda 4 iaitu kereta, wagon, 4WD, MPV, SUV termasuk juga van.

Perlukah nama pemilik ditukar kepada pihak ketiga?
Tidak perlu sama sekali. Nama anda sebagai pemilik akan dikekalkan di geran kenderaan tanpa ditukar kepada penama lain. Cuma tuntutan hakmilik kenderaan yang akan ditukar kepada pihak bank/finance pembiaya (yang memberi anda pinjaman semula).

Apa kelebihan tidak menukar nama?
Pertamanya mengurangkan risiko kerana kenderaan anda di atas nama anda sendiri terutamanya apabila berlaku kemalangan atau kecurian. Keduanya diskaun untuk insuran motor iaitu NCD (No Claim Discount) atau juga disebut NCB (No Claim Bonus) boleh dikekalkan dengan itu anda dapat jimatkan jumlah premium yang perlu dibayar untuk jumlah perlindungan yang sama.

Apa langkah-langkah yg perlu saya buat sekiranya saya berminat?
Anda cuma perlu emailkan nama, nombor telefon dan nombor kenderaan anda dan saya akan membalas secepat mungkin melalui telefon (namun jika anda lebih suka saya membalas melalui email,sila nyatakan).

Pertanyaan juga dialu-alukan. Tidak semestinya anda pasti nak buat pinjaman semula baru nak email @ telefon. Kalau sekadar untuk tahu @ membuat pertimbangan pun tidak mengapa. Memang menjadi tujuan utama blog ini iaitu untuk berkongsi maklumat dan pengetahuan.


Actions

Information

494 responses

28 12 2011
mohd fakhrul bin saharudin

macamana saya nak emailkan maklumat saya?

19 01 2013
Kimun Bulan

salam saya nak tanya lebih lanjut tentang pinjaman semula tatacaranya

28 02 2014
Anonymous

Pm me ur email add…..sk_warchild@yahoo.com.my….0149471804…tq
q

9 04 2015
rahim bin abd rahman

Berminat nak refinance. ..pls call
01112202979

28 05 2015
norul sabri

Saya nak buat refinance kereta myvi sxi…Thn 2010…sape boleh tolong email saya norul_11@yahoo.com.my

7 09 2015
amir

saya berminat untuk refinance kereta saya.. pm saya amizam86@yahoo.com

25 10 2015
Anonymous
27 02 2016
Shida Shaharudin

Saya berminat mengetahui cara utk refinance kereta.minta email ke shidashaharudin@gmail.com. tq

25 10 2015
Noorhana bt Ghazali
7 05 2016
Syed umar

Nama sye syed umar
Num tel 0176498815

23 05 2016
Mazura Binti Shamsudin

Hi,
Saya nk tnya mcmna nk refinance unt kecilkan bayaran bulanan kereta saya

Mazura
0137697709
Tq

14 03 2012
Anonymous

Saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang refinance car.
huzir_hassan@yahoo.com, Tel no 010-2519594

18 03 2012
Donita N Purbaningrum

Sangat bermanfaat sekali buat saya ,terima kasih

13 04 2012
Anonymous

0147390812 proton wira 1.5 M 1996 WEY 7758

18 04 2012
shahril

bole tak email saye lbh lanjut ttg refinance ni
tmshahril@gmail.com

24 04 2012
Anonymous

boleh tak encik emailkan detail mengenai perkara ni. suza_katina@yahoo.com

20 05 2012
Anonymous

harap bole email saya detail tentang refinace ni.. langlegar@gmail.com

25 03 2016
Andri Buck

Salam cik boleh tolong uruskan refinance keta sy….triton hilux.ini email sy ndrey72@gmail.com

14 06 2012
khairul

tel no 0197844995

22 07 2012
faradilla

0195245986 AGQ 6151 myvi SE 2008

8 08 2012
Anonymous

emailkan pd saya juga detail process utk refinance kereta di kenshiro_xl1@yahoo.com

8 08 2012
sabri

saya berminat nk refinance kereta saya..
boleh email details saya kat sabri_endeavour@yahoo.com ?

15 08 2012
zek

kereta saya sudah tertunggak 6 bulan. Kereta atas nama arwah isteri. Belum tukar nama. Boleh tak saya apply refinance kereta ni tukar nama saya?

27 08 2012
alieza

Saya berminat, bagaimana caranya.sila email saye semula,
terima kasih.

5 09 2012
shahril

slm.saya berminat.sila email saya.

27 09 2012
suziela

Saya ingin mengetahui prosedurnya dan perbandingan yang harus dibuat untuk memilih bank. Harap dapat emelkan kepada saya. Thanks.

2 10 2012
Azizie

Salam. saya berminat sila emailkan kepada saya di gg_696@yahoo.com
Terima kasih.

16 10 2012
najib

saya nak refinance kereta, sebab tertunggak 2 bulan. kereta tahun 09.
0199568869

18 10 2012
razak

Saya berminat. harap dapat email kat saya rzzzzz77@hotmail.com

11 11 2012
Jaafar Hashim

saya ingin refinance kereta saya segera
0196698302

tk
Jaafar

24 11 2012
Anonymous

Saya berminat.Harap dapat email kan kepada saya di ns_ika1312@yahoo.com. Flat kereta JLP 854. TQ

27 11 2012
muhamad fikri bin roseli

kwn sye ade nk refinance kerete dye kt sye…please email sye..afik_hn@yahoo.com

1 12 2012
Anonymous

saya ingin refinance kereta saya ..please email kat saya ..abgzarie@yahoo.com

5 12 2012
mrsrahmanlove

tolong email saya. sy nak refinance kereta saya.
nhaziz89@gmail.com

6 12 2012
azizi

SAY BERMINAT. EMAIL ADD SY aidil.azizi@gmail.com. TQ

15 12 2012
alim

Saya nak buat busenes modal tak cukup nak jual kereta sayang plak.ingat nak refinence balik keta tu tpi kereta tu dah umur nya15thun bole ke.

27 12 2012
mas

Plz email me details

30 12 2012
adi

tolong email saya juga di afique_03@hotmail.com

31 12 2012
norhidayah

boleh email sy ttg refinance kereta.

31 12 2012
Need Ur Help

plz email sy di ayuballz2079@gmail.com

1 01 2013
zuraime bin abu bakar

0162441081

1 01 2013
zuraime bin abu bakar

nak refinance kereta yg bru pki setahun lebih..toyota vios-wvs 846..monthly installment 770,9tahun….hp-0162441081

3 01 2013
ku halimatul saadiah

saya nak tanya arwah abg saya mempunyai kereta tapi telah mengalami kemalagan yang teruk dan kereta tersebut total loss perkara ini telah berlaku 10 tahun yang lalu,,sehingga sekarang pihak bank meminta kami membayar balik jadi ape perlu saya lakukan adakah ianya perlu dibayar balik?pihak insurance juga tidak mahu bertanggung jawab,,seabb ianya sudah berlalu,,jadi ape yang perlu saya lakukan untuk meyelesaikan perkara tersebut?harap boleh membantu saya…

10 01 2013
Anonymous

salam.mohon email kepada saya anashtasia_02@yahoo.com

14 01 2013
Anonymous
14 01 2013
siti

Kol saya..0196327897..

18 01 2013
Anonymous

saya nak refinance moto..pls email saya…kmied21@gmail.com

21 01 2013
Anonymous

salam en..minta tolong emailkan detail pasal refinance ni ye..mjaytz@yahoo.com

23 01 2013
Anonymous

mohon bantuan dan maklumat psl refinance ni….email saya syahazizan@yahho.com

24 01 2013
Anonymous

Saya mahu beli kereta kawan yang masih ada hutang rm28,000. Jadi saya suruh dia refinance smula supaya ansuran bulanan rendah,soalan saya bagaimana caranya ,terima kasih. Man19860@yahoo.com

24 01 2013
fixunited

salam en..minta tolong emailkan detail pasal refinance ni padil.fix@gmail.com

25 01 2013
shakimi bin saidin

Shakimi, 0167441774. Vios08:Jle9654

1 02 2013
Malina

Saya nk refinance kereta sbb nk bli kereta baru,maknanya 2 kereta atas nama sy..tolong email detail..tq

1 02 2013
Malina

Sy nk refinance sb nk bli kereta baru,makna ny 2 kereta ats nama sy..tlg pm detail b’kenaan refinance ni..tq

4 02 2013
mala

hye.. saya nak refinance kereta saya..untuk kurang kan bayaran sbb saya tak bekerja lagi so now.. suami saya n adik sya tolong bayarkan selain tu sy tgh buat bisnes kek sendiri…tapi klau boleh sy xnak tukar nama atleast nak kurang dlm 400 or 300 ke so sy boleh g byr… eemel sy k normala_is@yahoo.com

7 02 2013
Anonymous

saya berminat nak refinance kereta saya..minta email tau hubungi sya ryuuzaki86@yahoo.comatau call saya 0132751055

14 02 2013
Anonymous

email kn pada saya

14 02 2013
Anonymous

mohon jasa baik….email Refinance Kereta? asroy_20@yahoo.com.my

14 02 2013
Anonymous

saya nk jual kereta…tp kereta masih htg ngn bank…sy dh ada buyer baru tp nk wat loan bank jgk….apakah cara yg perlu sy lakukan ? mohon jasa baik…asroy_20@yahoo.com.my

15 02 2013
Anonymous

minta tlg emailkan caranya utk refinance kereta yg sudah habis dibayar…
gofreedom2012@gmail.com

26 02 2013
Anonymous

mohon bantuan dan maklumat psl refinance ni….email saya zuzag_zuluck@yahoo.com

23 03 2013
DSEVEN

saya nk taw lebih lanjut… bole tlg email sy kat adeefazzlee360@gmail.com….

24 03 2013
syarifah saliza syed abdullah

wgg 9774 wira 1.6.tlg balas mlalui fon 0135156358

25 03 2013
Anonymous

email saya cara refinance dan dokumen sekiranya kereta tiiada hutang…berapa intereset
mohdsyeth@gmail.com

26 04 2013
anikaznita

boleh ke refinance kereta yg mana kereta tu nama isteri kpd saya sbg suami krn isteri ingin membeli kereta baru, kbyakkan bank tak buat refinance tuk suami isteri, kereta isteri saya baru guna 2tahun setengah….plz email di alamat email ini AnieyqFT17@gmail.com

1 05 2013
Anonymous

email plz… blm se 2010 .. mojako_carlo92@yahoo.com

17 05 2013
fauzi

nk refinance kereta beli dari kawan tp dia msih belum habis bayar hutang bank. Nak serba sdikit penjelasan.

29 05 2013
Anonymous

WJB5043…thn2001..Iswara aeoroback tlg balas ke no 01732995012 tq

13 06 2013
azhar

no jcc 360 berapa boleh dapat.

20 06 2013
Anonymous

macam mana proses nk buat refinance? lepas kahwin ni bnyk sngat komitmen, tak boleh nak tarik nafas panjang dah.. WRJ4572 0122419523

1 07 2013
zack

Refinance
Nazaria model 2006 okt
Berapa rm blh pinjam semula

10 07 2013
koboi

Bagaiman cara mahu finance kereta..bolehkah buat sendiri?..tq

14 07 2013
Al Malik

salam.boleh email kat saya detail2 refinance ni? kingpink@gmail.com
terima kasih byk2.

20 07 2013
Shah rizal

Salam, bercdg utk membuat refinance semula dan tukar nama skali dgn adik. Sila email sya cara2nya.. minchamok@gmail.com. Tq

22 07 2013
Anonymous

As salam, saya cadang nak refinance semula kereta saya. Alza EZI tahun 2010. sila emailkn procedur. terima kasih : syedm495@johor.uitm.edu.my

31 07 2013
Anonymous

Salam…kalao ade mase tlg contact saya balik..nk tanye sikit2.. Ridzuan 0194444557

4 08 2013
Khairil

email sy cara refinance kereta….segera..
chokollis88@gmail.com

14 08 2013
hasrul

emeilkn ke md_hasruldin@yahoo.com 014-5101983

15 08 2013
Hafiz qusyairi

Nak tahu lebih lanjut pasal refinance kereta yg dah habis bayar

20 08 2013
ogy @ azizi

pls call me 0127580191 -azizi

22 08 2013
Anonymous

I nak refinance kereta yang dah habis bayar.mcm mana .pls tlg col I.0165909945

3 09 2013
fais

Saya nak refinece kereta blm hbs hutang. Lg 4 atau 5 tahun. Nak pakai duit segera. No kereta mbq4012. Blh email atau sms 0162026786 faisstylish16@yahoo.com. waiting for your reply. Tq

31 07 2015
sabaruddin

saya nak buat pinjaman baru kereta saya, boleh ke….cl saya balik…kereta tahun 2010…

25 08 2013
Muhammad Fuad

Saya nak refinance kereta yang dah habis bayar..salah satu wuh3424 atau wfw107..tolong email anggaran dan procedure kepada saya.. Tq.

3 09 2013
fais

Saya nak refinance kereta hutang ada lg 4 atau 5 tahun. Nak pakai duit segera
No mbq4012. Boleh sms atau email saya 0162026786 faisstylish16@yahoo.com. waiting for your reply.

9 09 2013
afi razali

Sy berminat 0122607610

12 09 2013
Anonymous

Ahmad zul shafiq….0176338763…WQY 2182…

15 09 2013
izuddin isa

Saya mahu refinance kereta kancil sudah habis bayar…a.s.a.p. Terima kasih..018 3172051.

23 09 2013
Noor Shahidah Mohd Yasin

saya nak refinance kereta myvi yang saya guna dan bayar tetapi menggunakan loan anak kerana masa tu gaji saya tak lepas utk loan. skrg umur saya 53 tahun dan pencen umur 60 tahun. saya pensyarah.boleh ke refinance kereta ni atas nama saya? tolong emel saya di shahida_60@yahoo.com

24 09 2013
Anonymous

Email detail.ugent phne no 0142300130

8 10 2013
Iella

blh tak emailkan sy maklumat ttg refinance kereta ni dan bank2 yang menawarkan refinance ni iella_watie@yahoo.com.my

18 10 2013
mohd azrul ezmi b mohd rashid

Call me 0122600655
gen2 wpb 9165

11 11 2013
Shasya

tolong hubungi saya segera 019-5216719 saya nk refinance kereta saya

13 11 2013
Anonymous

Salam, bercdg utk membuat refinance semula dan tukar nama skali dgn adik. Sila email sya cara2nya.. hasniza2011@gmail.com. Tq

13 11 2013
Anonymous

Bercadang utk refinance kereta sy..harap dpt email atau call sy..terima kasih…rohaya_aay@yahoo.com atau boleh call sy 0122384619

23 11 2013
Anonymous

0194266586
Urgent. Tq

23 11 2013
Anonymous

Mohamad.wealthseed@yahoo.com.my sy berminat nk tahu..email segera.

26 11 2013
ihsan

Salam,
sy nk buat refinance kereta model Honda Accord 2005
monthly payment RM890
loan 9 tahun..balance 7 tahun
bekerja Kerajaan
adakah sy boleh buat refinance utk kurangkn bayaran bulanan? Berapa lama?

ihsan 016-311 6201

3 12 2013
Anonymous

Saya berminat nak tahu lebih lanjut. Sila emailkan saya di niteworkz@gmail.com.
Urgent.
Terima kasih.

5 12 2013
Ajip

Sy berminat email kan pd sy ajeep_1111@icloud.com

9 12 2013
nazrin

sy nk refinance kereta utk kurang kan interest dan tahun…sila beri info yg lebih lanjut..tq

9 12 2013
Anonymous

sy nk refinance kereta perdana tahun 2001 sudah habis bayar… sila beri maklumat lanjut pada email sarey82@yahoo.com.sg. tq

29 12 2013
Anonymous

Saya mints Tanya refinance my car……but just a small car……sudah bayar habis…boleh call I?0163583381

4 01 2014
faris

Salam saya nak refinance kete sentra tahun 2003… dah abis bayar pun tp nak refinance utk tutup loan motor aeon yg tinggi interestnyer tu

0122656561

4 01 2014
Anonymous

aku rasa site ni tak bole pakai lagi…tak pernah owner cuba contact pun untuk membantu…carilah forum web lain..

18 01 2014
fazil

Salam…kalau buat refinance dan tukar nama pemilik mcm mana?boleh ke tidak?kereta bru pakai 2tahun ade lagi 7tahun loan nk settle..

2 02 2014
iza

Assalam,saya nk tau lebih lanjut ttg refinance car…email sy nbn7761@yahoo.com…tq…

9 02 2014
nor

email sy ttg refinance at NorZ_3335@yahoo.com
tq

10 02 2014
zul

Sy nak refinance myvi 1.3 WRD 4501. Hubungi sy 013-2560950

17 02 2014
abdul latiff bin bahari

Sy berminat nak refinance kereta waja sy. Tel 0142344644

17 02 2014
richard taucan

Selamat sejahtera. Bantu saya berkenaan refinance kereta. Saya perlu cash di tangan. Bank mana yang ada menawarkan refinance untuk loan yang belum habis bayar.

18 02 2014
Iylia shahid Mohd

Saya nak buat refinance apakah caranya? Perlu apa2 dokumen ke? Email kan ke mymazwin@yahoo.co.uk

19 02 2014
shah

salam..saya berminat..tolong reply no phone

19 02 2014
shah

0194767730

20 02 2014
Temberungun Bakau

salam/hai..

Saya berminat untuk re-finance kereta – secepat yang mungkin.

email: bluezz_99@yahoo.com
t’pon: 010-244 1928
kereta : WTQ 2271 – Atas nama sendiri.

24 02 2014
saiful

HAI.. KERETA PREVE CFE 2012..DCD 6432..EMAIL KE goldeneagles87@gmail.com

9 03 2014
nurshasheila

Saya sheila nk refinance kete sy n tukar nama kpd nama adik

Kereta persona thn 2008, no flat wqy 4524,sheila 0136215709

11 03 2014
hadijah kadud

Sy nk refinance kereta saga blm 1.3 2009. Bulanan 450.00 bleh tk.

11 03 2014
hadijah kadud

Sy nk refinance kereta saga blm 1.3 2009. Bulanan 450.00 bleh tk.
017-6082517

12 03 2014
Hme Ham

sy nk refinance kereta thn 2008 tinggal lg 3thn saja proton satria neo e-mail hhameiz@rocketmail.com

21 03 2014
Anonymous

019 3228153..saya berminat untuk refinance kereta saya..

31 03 2014
azlan bin sohinin

siapa yang kita perlu hubungi jika nak buat loan semula kereta.

1 04 2014
Anonymous

Sy berminat untuk refinance semula kereta sy.. ni no tel sy..

4 04 2014
Anonymous

Berminat..0187873728

8 04 2014
Anonymous

assalamualaikum..tuan minta tolong kol no.ni 0182249402
saya nak buat refinance kereta tahun 2009

28 07 2016
asyikin

as salam… sy bercadang nk refinance kete sy… myvi manual,thun 2011…boleh bg details proses nye pd sy… tq…..

15 04 2014
MOHD HASBULLAH

COL SEGERE TUAN 0102260117-HAS

15 04 2014
Anonymous

Utk refinance van 013 2074681

16 04 2014
Fizzy Fizi

call sy harfizi 0132974864 email = fizzyfizi@gmail.com

17 04 2014
Nurlisa Natasha

berminat untuk buat refinance kereta saya.. plz email lisa-2296@outlook.my

21 04 2014
wan mohd nurazzuandy

AsSalam..saya nak tanya sekiranya kereta itu atas nama wife saya dan saya gerento..setelah bercerai saya nak buat refinance..macam mana?

23 04 2014
Anonymous

saya berminat nak buat refinance kereta saya.. plz email pej.ihram2@usim.edu.my

24 04 2014
Anonymous

saya berminat nak refinance kereta saya.. plz email syam131@yahoo.com

28 04 2014
Anonymous

Shahrir Ramdan Abidiallah, 018 219 3926, TAQ2949

4 05 2014
wan sazini

bagaimana cara sy mahu refinance semula kereta . kereta tahun 2007 baki ada 2 tahun lagi….tolong jelaskan .emailkan pada : wansazini@yahoo.com.my.
segera

7 05 2014
hafiz zainal

Sy ada sangkut loan kereta dalam 8 bulan sbb ada masalah…sy loan utk 6 tahun…boleh tak sy nak refinance balik loan sy …cukupla klu sekadar yg tertungak tu boleh setel…boleh contact sy dekat hafiz_zainal89@yahoo.com..tq

8 05 2014
fyza

Salam tuan,

diminta untuk hubungi saya dengan kadar segera. 0183655272

Sekian, terima kasih

8 05 2014
Anonymous

saya bermimat untuk refinance kereta saya.. emel zainn77@gmail.com.
tel no 0122560245

9 05 2014
hafiz

saya berminat.whatssapp 0174505963 satria neo 2009

13 05 2014
Anonymous

Saya nak buat refinance kereta saya 2012
apakah caranya? Perlu apa2 dokumen ke? Email kan ke aboqkopitiam@gmail.com

16 05 2014
Anonymous

Pls call 013-2087848

18 05 2014
Anonymous

Boleh emailkan dgn lebih lanjut ttg cara nk buat refinance kereta..di aryanreezqy@gmail.com -fahmi

19 05 2014
norumzi

saya ingin refinance kereta JKU7306. Tolong emelkan atau call saya.

24 05 2014
ruby

Sye nak tanyer masih ada lg ker utk refinance kenderaan.jika ada bole beri detail kepada sye

28 05 2014
Anonymous

saya berminat nak buat refinance kereta saya.. plz email k_zaman25@yahoo.com

28 05 2014
sanie

sy da kereta viva yg baki d bank tgl 10k lg bru pkai 2thn lebh..bgaimana cara sy nk refinance kereta tu?bolehkah buat ngn bank kereta tu jg? no hp sy 0164007523

31 05 2014
roslina62

Tolong berikan penerangan lanjut tentang refinance kereta. No tel. 01115352644

1 06 2014
Anonymous

Saya nak buat refinance kereta,sy nk tahu lbh terperinci..urgent perlukan duit..kereta dah hbs byr..blh call atau whatsapp saya 0192548040/0105458040

2 06 2014
Anonymous

boleh email or watsapp sy?017-6054769..sy nak tnye tentang hal ini.tq

5 06 2014
fify laurel

email me asap fifylaurel@gmail.con

9 06 2014
Yeo Lai ling

I Ada kereta nak buat refinance so u sini Ada ?

11 06 2014
roslinda binti aliuddin

No pendaftaran SAA3319L, 0146571038

13 06 2014
Anonymous

Sy nk refinance kete bole x email kat sy hasmah.siti311@gmail.com urgent!!!!

13 06 2014
Anonymous

Sy nk refinance kereta no phone sy 012-6013566 atau email sy hasmah.siti311@gmail.com urgent ek

18 06 2014
Mohd zulhakimi bin Abdul mubin

Saya ingin Memohon pembiayaan semula kereta saya yg sudah pun habis bayar pinjamannya, kereta perdana v6 tahun 2004, tq

21 06 2014
ahmadsyukry

sila emailkan prosedur re-finance kereta pada saya di email ahmadsyukrymohd@yahoo.com

25 06 2014
mohamad firdaus

Saya berminat nk refinance kereta saya..tlg emailkan saya maklumat lanjut…

25 06 2014
mohamad firdaus

Ini email saya: m.firdaus8651@gmail.com

27 06 2014
meor ismail meor ahmad

kereta sy wira manual tahun 1997 Bes 7720..blhkh sy nk buat refinance balik..sbb sy perlukakn duit utk melabur dlm 1 bisnes…

27 06 2014
meor ismail meor ahmad

kereta sy wira manual tahun 1997 Bes 7720..blhkh sy nk buat refinance balik..sbb sy perlukakn duit utk melabur dlm 1 bisnes…kereta dh.hbs hutang..tlg wetchat tau whatsapp 0183170561

28 06 2014
Anonymous

sy berminat refinance toyota avanza wsq4037 wasap sy 0172740785

30 06 2014
Anonymous

saya berminat untuk refinance kereta saya…email saya ..abgzarie@yahoo.com

1 07 2014
sairin Lingah

Slm
Sy mahu tahu lebih lanjut tentang refinance.sbb kereta sy ccm tgl 4 thn nak tukar nama under kakak.apa tatacaranya dan pengurusannya bagaimana? Tq

7 07 2014
leza

Sy ingin tahu cara nya . 0196268220. Paling cepat lon diluluskan .

9 07 2014
Suhafri

sy nak tahu caranya..Suha-0136769167

15 07 2014
Syamil Faizal

Sy berminat nk thu lbh lanjut…tlong hbngi sy..terima kasih

Feyzalarteta88@gmail.com
0196319654

18 07 2014
Ed

Saya baru beli kreta kwn saya, baki loan dlm bank Masih Ada lgi.. Bagaimana utk loan semula dan Tukar Nama pemilik Sebelum Ini kepada Nama saya.

20 07 2014
kasturi bin borhan

Saya berminat nak buat refinance semula kereta saya jenis Avanza tahun 2007.no tel saya 019
2482360

22 07 2014
sarung hp xperia

Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but
after reading through some of the post I realized it’s new
to me. Anyways, I’m definitely happy I found it and I’ll be bookmarking and checking back often!

24 07 2014
Anonymous

Boleh jelaskan lbih lanjut mengenai refinance kenderaan…? Email sy rahmahwatiali@gmail.com trima kasih..

24 07 2014
Syazwan
24 07 2014
dohriswarran

Saya nak refinance kereta saya.Tolong tunjuk ajar saya bagaimana cara nak buat. Terima kasih

3 08 2014
aminuddin

Berminat nak refinance kereta wpx591 0163800053 urgent.

4 08 2014
nurul

Biolyuyul@gmail.com….nurul fatehaha bt mat isa kereta mba1924

8 08 2014
Irsyad

Viva 1.0 elite standard auto December 2012

14 08 2014
mohd fazli

Proton saga blm thn 2009.. sila pm di email..tq

16 08 2014
liza

Salam saya berminat nak buat refinance. Mohon maklumat lanjut

16 08 2014
liza

Pm di email saya

19 08 2014
Sya

saya nk tau jgk psl refinance kereta ni..emel kpd saya amieysha@hotmail.com TQ

22 08 2014
azmi

salam saya nak tanya macamana caranya . boleh emailkan. kalau jumlah yg nak loan semula rm45,000.00 kereta exora tahun 2012. berapa interest , bayaran bulanan utk berapa tahun maksima dan cara dia

25 08 2014
fendy

saya juga nak refinance kereta yang saya guna sekarang nie…kereta persona PHW3745…tahun 2008…bulanan rm458…nak kasi kurang la…boleh wassap atau wechat 0195484690 atau email affandy1634@yahoo.com.my…beli tahun 2012…

29 08 2014
dalita

i nak refinance kereta saga flx tahun 2013 …cara macam mana toling email kan details kepada dalitamylove@gmail.com

3 09 2014
along

salam.sy nk tau jgk pasal refinance keta ni.tq
hairulrezuwan@gmail.com

4 09 2014
noor syaniezan

hi…saya nak tahu cara bagaimana leh buat refinance kereta ni..
mcm mana…boleh buat refinance…tolong emelkan detail dan cara bagaimana kepada saya qistina_balkhis@yahoo.com
kalo kereta thn 2010 mcm mana kalo kereta abis bayar dah mcm mana?

13 09 2014
Msazwan

Emel detail mcm mna nk refinance kereta kt saya msazwan@gmail.com

17 09 2014
Anonymous

salam,
saya nak refinance kereta…boleh call saya sesiapa yang sediakan servis berikut.
Terima Kasih
011 2354 2275

29 09 2014
azman

Nak tanya pasa refinance kereta. Estima 3.0 th 2000. Email azmanfatah@gmail.com

30 09 2014
Anonymous

mintak cal sy pasal refinance kereta…01125728400
asap
atau email sy…balqish03@gmail.com
tq

30 09 2014
Anonymous

mintak cal sy pasal refinance kereta…01125728400
asap
atau email sy…balqish03@yahoo.com
tq

2 10 2014
Mr Excel

menawarkan pinjaman

Apakah Anda membutuhkan pinjaman? jika ya kembali ke perusahaan ini sekarang Via Email: (excelservices.managementonline@gmail.com)

2 10 2014
Anonymous

sy nk tau jgk pasal refinance keta ni.tlg email detail to gvtha_vani@yahoo.com.my
As soon as possible.tq

6 10 2014
anita jones

Halo,
Ini adalah untuk memberi masyarakat umum bahwa Nyonya Anita Jones, pemberi pinjaman pinjaman pribadi dilengkapi membuka peluang keuangan untuk semua orang yang membutuhkan bantuan keuangan. Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga 2% kepada individu, perusahaan dan perusahaan di bawah syarat dan kondisi yang jelas dan dapat dimengerti. hubungi kami hari ini melalui e-mail di: (anitajones99@hotmail.com)

9 10 2014
Anonymous

nak tahu lebih lanjut tentang refinance 0129381105..

16 10 2014
uzaimi

Salam…
Sy just nk tanya je..
Saya nk beli kereta tp pakai nama sepupu sy..
Maybe lps 6 bln, sy nk kereta tu jd hak milik atas nama sy..
Blh ke tukar hak milik kereta jika kereta tu blom hbs byr lg?

013-9517209

23 10 2014
scha

sy brcadang nak refinance keta sy..

29 10 2014
ariz

emelkan cara refinance kereta, tq

3 11 2014
Lin Kov

Hi bleh email kn dkt sy linelasokov@gmail.com..sy ada kerete blnce lg 2 bln tp nk jual utk modal meniaga..sy dh ada ready buyer yg mmg bminat nk beli cuma dia nk loan utk beli..bolehkah buyer masuk loan baru jika kereta sy masih ada baki 2 bln lagi loan asal..bank lain dr bank sy loan kereta

6 11 2014
becky ovia

Halo,
Hal ini untuk menginformasikan kepada masyarakat umum bahwa Mrs Becky Ovia, pemberi pinjaman pinjaman pribadi dilengkapi membuka kesempatan keuangan untuk semua orang yang membutuhkan bantuan keuangan. Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga 2% untuk individu, perusahaan dan perusahaan di bawah syarat dan kondisi yang jelas dan dapat dimengerti. hubungi kami hari ini melalui email di: (beckyovia99@live.co.uk)

9 11 2014
azman

Berminat

11 11 2014
wan fauzi wan hassan

Saya nk refinance kereta. No saya 012-4370904

22 11 2014
Sharoni

Salam. Nak refinance kereta waja 1.6 manual 2005 call segera. 012-8200487 sharoni

23 11 2014
zul

Mcm mana procedure?
My fon number 0142213775

1 12 2014
rose

Halo,
Hal ini untuk memberitahukan kepada masyarakat umum bahwa Nyonya Mabel Nasiru, pemberi pinjaman pinjaman pribadi telah membuka peluang keuangan untuk siapa pun yang membutuhkan untuk bantuan keuangan. Kami memberikan pinjaman kepada individu, perusahaan dan perusahaan di bawah syarat dan kondisi suku bunga hanya 2% jelas dan dapat dimengerti. hubungi hari kami melalui e-mail sehingga kami dapat memberikan persyaratan pinjaman dan kondisi di: (redeemersloanfirm@gmail.com)

9 12 2014
siti sarah binti jumri

nak refinance kereta perodua alza auto sr 2012

11 12 2014
Ahmad Shafiq

Email sy detail.. Laondaent@gmail.com tqvm.

12 12 2014
Anonymous

sy nak refinance kereta sy… tolong sy

18 12 2014
iskandar

Sila beri maklumat tntg car refinance ni di email sy yer..sy mmg nak tkr nama ni.

18 12 2014
Anonymous

sy pun nak tau psl refinance kete n nak tukar name dr nama kakak ipar ke nama saya. xlarat dh bising je. tq

muchachaz1803@yahoo.com

jazakallah

19 12 2014
amy

col sy sgera..urgent.tq 0175566973

24 12 2014
mohd

Salam tuan….
Sya bru terjumpa dan baca blog tuan…
sya berminat nk refinance kete sya…jd nk tahu cara bank kira dan prosesacam mana serta berapa banyak pengurangan yg beh d buat dan berapa bayaran bulanan pada pihak bank selepaz proses tersebut…kiranya tuan dpt membantu saya..
Pick up
Mitsubishi triton 2010
beli 14 jan 2011
bayaran bulanan rm990.00

30 12 2014
Mohd Azrul Mohamad Anuar

AHF5716 1.3 AUTO 2010

6 01 2015
Ahmad Iqram Hakim

Saya nak refinance kereta saya untuk tukar nama saya kepada isteri saya..013-451 0602 Perodua Alza (W5174F) ataupun ada tak cara untuk tukar nama tanpa perlu refinance? Mohon bantuan.. URGENT…
Kerjasama tuan/puan amatlah dihargai.

6 01 2015
Kamariah Jaafar

Macamana kalau saya nak mudahtunai dari kereta saya. Email : ezytalk07@gmai.com. Hp: 0133945681 (Kamariah Jaafar).

13 01 2015
shahrul

Kereta tahun 2011 boleh lg tak refinance..nak pakai duit buat modal..
0174476856 whatsapp
Shahrul_wf@yahoo.com

19 01 2015
sharon ezham

saya nak refinance kereta myvi tahun 08.kereta nama abang saya.
bagaimana caranya.emailkan ke sharon.ezham@gmail.com

20 01 2015
nor muhammad asrar bin zulkafli

Assalamualaikum.. sy nak ty mcm mana csra sy nak refinance kereta sy dan berapa cash yg saya boleh dpt?

Grand Livina
LE4886
Tax paid

Sila balas guna email. Tq..

26 01 2015
khairul

saya nak refinance kereta myvi 1.3EZ tahun 2010. kereta nama saya.
bagaimana caranya.emailkan ke kerollazhar@yahoo.com

29 01 2015
Zack

Assalam. saya berminat utk refinance kereta. email saya zackrul1@hotmail.com

tq

3 02 2015
Anonymous

sy brminat nk refinance kereta dgn segera jns wira s.e blum abis byr lg.pm 0123519915

5 02 2015
yeni oktavia binti muhamad nur

Macam mana
Saya nak refinnce kereta waja

7 02 2015
Aiman b. khalid

Saya nak buat reloan keta yang saya guna..sebab beli guna nama org..org tersebut nak buat loan utk beli rumah…jadi nak clear nama die..cmna bole ker?lagi 1 reloan tgk harge semasa keta tersebutkn..jadi nanti saya kena topup duit lagi kn.

16 02 2015
Norazlen

Nak tahu lebih lanjut tentang refinance car. Thanks. Email address : len_muhammad@yahoo.com.my

19 02 2015
azman

Sy brminat nak taw,,bolh hbungi sy atau msg,,,0192204367,,tq

20 02 2015
Enda

Sy nk tanye contohnyer suami sy ada pending byr ansuran kereta. Dan kereta yg dipakai adalah innova toyota. Boleh ke klu suami sy nk buat refinance kereta? Kereta tu dh pakai 3thn lebih. Boleh sy tahu mcmana cara2nyer?

20 02 2015
Enda

Sy nk tanye contohnyer suami sy ada pending byr ansuran kereta. Dan kereta yg dipakai adalah innova toyota. Boleh ke klu suami sy nk buat refinance kereta? Kereta tu dh pakai 3thn lebih. Boleh sy tahu mcmana cara2nyer?no.pon sy 0143343194. Klu boleh x reply dlm masa yg terdekat.

24 02 2015
Anonymous

sy pun nak tanye….blh x cntct sy 0136498046

24 02 2015
radiah abdul razak 0136498046

mcm mn nk cntct

24 02 2015
alonglynda76

Saya nk tanye kalau kereta saya wira aeroback thn 2004 brp ye klu boleh buat autorefinance. Sbb sy dh tanye kat Ambank x ambek tahun 2004 punya kereta untuk autorefainance semula.

Sent from: Lenovo A859

7 03 2015
nurul

Nak ketahui lebih lanjut cara refinance kereta..0177973490

12 03 2015
nurfatin

Nak tahu cara refinance kereta untuk krngkn byran bulanan mcm mna….dan bank mna yg ok

18 03 2015
Anonymous

cmne cara terbaik tuk refinance kereta? berbaloi ke? blh whatsapp 0172026707-azie

24 03 2015
Anonymous

Nak tahu jgcara refinance kereta ne, untuk krngkn byran bulanan mcm mna….dan bank mna yg ok (ada yg islamic punya ke?)..t.kasih
emel sya syahas890@gmail.com

25 03 2015
dian

Saya berminat nak buat re loan kereta sy blk.. kereta beli cash tp nk re loan blk..
Nama: Dian Purnama Sari bt Apas
No fon : 0125124124
No flat : AGK 9017

27 03 2015
syikin

Assalamualaikum.
Sy ingin mendapat nasihat & pendapat ttg refinance kereta sy.Urgently. Tqvm.

31 03 2015
mohd rizal

No tel.saya nak refinance viva

31 03 2015
jUBAIDAH

saya berminat nak refinance kereta saya. Urgent. Terima kasih

1 04 2015
Anonymous

Sy nk refinance kereta sy. mcm mn ea. zuluz1982@gmail.com
tq

1 04 2015
Sabaruddin Husain

mcmna nk buat loan untuk beli kereta dgn kawan y dh habis byr..
sabariahrudin9291@gmail.com

0145147927

8 04 2015
Nurhayati nordin

kalau saya nak refinance dan tukar hak milik boleh tak untuk kereta jenis viva.. nak tukar nama kepada nama bag saya. email: babyyatie@gmail.com ctt: 0168460347

17 04 2015
zaabar

Salam…
Saya ingin mengetahui tentang refinance kereta..
Kereta masih berhutang 4 tahun…
Loan public bank..
Bulanan 580
Brape boleh kurangkan selpas refinance
Hp:0162044264

18 04 2015
A Tarmizi S

Saya mahu tahu berapa jumlah yg sy akan dpt jika sy mahu refinance semula proton wira aeroback tahun 2005. Kereta sudah habis bayar.. sila reply ke alamat email sy : mixie_30@yahoo.com.

19 04 2015
Md yazid a samad

Salam,minta tolong emailkan berapa byaran kalau reloan semula kereta saya tu.terima kasih..email..pizan_tm@yahoo.com

23 04 2015
su

Salam..sy nk tau tntang cara pembayaran semula..adakah potong gaji?

23 04 2015
su

Salam..sy nk tau tntang cara pembayaran semula..adakah potong gaji?email saya utk details diylabulous@gmail.com

26 04 2015
yus izuan

kereta saya pesona wys 2648 bru byr 1thn 6bln sangkut 3bln,boleh ke sye buat pinjaman semula,t.kasih

27 04 2015
Anonymous

Pls pm me ainajune13@yahoo.com (01110644016)

27 04 2015
Anonymous

Blh ke refinance kn kereta stlh pkai 5 tahun bagi tjuan utk kurangkan byrn bulanan..tlg rply ..0122634309..tq

27 04 2015
Anonymous

sya berminat nk tau psl refinance kereta..tlg whatapp 0126646960 thks🙂.

6 05 2015
Norhayati jelani

Sye berminat nk refianance alza thun 2013 kpd akak sye…bleh ker…wassup no.0102451977

7 05 2015
amin

Blh email detail nak refinance kereta

7 05 2015
Anonymous

saya nak tahu lebih details untuk car refinance.. Pls email me the details.. Alza 2012

8 05 2015
Anonymous

Sya berminat nak tau pasal refinance kreta ni.. Tlng bantuan whatapp 0128341484

11 05 2015
fred

saya nak jual viva 850 model 2010..ada lagi hutang bank 4 tahun..cara2 untuk melakukan proses menjuak macam mana

18 05 2015
hasrul Hairul

Sya berminat nak tau pasal refinance kreta ni.. email sy… hasrulhairul@gmail.com

18 05 2015
Anonymous

sy berminat nak refinance kereta… kereta satria neo tahun 2009. loan dgn bank islam,pernah tanya bank islam tapi mereka taknak refinance kereta bawah tahun 2010. boleh email saya tak.. nur.izan05@gmail.com

27 05 2015
Anonymous

pm saya,saya berminat. 019-2662776 shintan27@gmail.com
saga fl 2011 wvu 7962

1 06 2015
Anonymous

email saya caranya utk refinance kereta bg mengurangkn ansuran bulanan..jemdlmbalang@gmail,com

1 06 2015
Anonymous
1 06 2015
Anonymous
3 06 2015
Ahmad Tarmizi

Berminat utk refinance kereta..
Mohon email kepada saya : ahmadtarmizi_fizie@yahoo.com

4 06 2015
Najib

Saya nak refinance kereta wira tahun 1999.boleh ke???

5 06 2015
Anonymous

Mohon email pada sy, zazaruddin2@yahoo.com
brminat utk refinance kereta.

15 06 2015
Sharuddin b sidek

Saya perlukan cash.macam Mana cara Kalau Saya nk refainance semula kereta sy?

15 06 2015
Sharuddin b sidek

Sy perlukan cash.mcm mn cara sy nk refainance semula kereta.pls call or msg 0162649361

15 06 2015
Sharuddin b sidek

Sy perlukan cash.blh ke sy nk refainance semula kereta sy beli sesecondhand Dan Dh byr selama 2/3 thn.mcm mn cara sy nk refainance semula kereta.pls call or msg 0162649361

15 06 2015
Muhamad Bin Abu Hassan

Saya nk buat refinance kereta viva 850 EX 2011 BLG680 0132036479 ahmuhamad85@gmail.com

22 06 2015
Anonymous

0133181024.. berminat

28 06 2015
Aniq Aisy

0179529957…HARAP BANTU TUAN

28 06 2015
Mapy Mapyy

Sy nk refinance proton waja.. tahun 2003..
Masalah kewangan
bole hubungi 0166889721

2 07 2015
Anonymous

Nak tnya mcm mna nk refainane kete
sy ada wira thn99

2 07 2015
Anonymous

Ni sy 0173852436

2 07 2015
izwan

nak refinance kereta proton saga flx thn 2012…pinjam dgn hong leong bank 7thn..total pinjam rm38k..monthly rm555.. nk try refinance ke 9/10thn utk kurangkan komitmen blnan..mohon bantu. tq 0175330836

3 07 2015
ZELKARNAIN BIN SAPEIE

SAYA nk reloan grand livina (manual). Thn 2008.

3 07 2015
ZELKARNAIN BIN SAPEIE

SAYA nk reloan grand livina (manual). Thn 2008. Ikat 7 tahun. Bulanan sekarang 874. Dh bayar 19 bulan. Mohon pertolongan. 01120995979.

4 07 2015
NAZARIAH bt Sahak

Sy nk buat refinance kereta unser…dh habis byr..tlg respon segera…

7 07 2015
Anonymous

staria neo cps 2008 beli cash 24900 nak refinance semula dalam 2tahun agaran harga rm5000 sahaja untuk pinjaman..sila hubungi saya ditalian 0143428357 atau wassup

9 07 2015
Papa Rich

Saya nak buat refinance Toyota Alphard 3.0 V6 Tahun 2005, berapa loan boleh dapat? Dan saya nak buat pinjaman selama 6 tahun, berapa perlu bayar dlm sebulan? Please msg or whatsapp 012-236 3870. Tq

10 07 2015
Kirupaul

Hi
I would like to refinance my car myvi model 2007 . JKH6319 . So let me know how much can get, in which bank and the interest for the loan. Please do reply ,thanks.

11 07 2015
Anonymous

Alam
0199977108
wsr9628
Mohon tuan hubungi saya….
tqvm

27 07 2015
m.fahmie

saya nk refinance kereta saya..saya buat bayaran dengan cimb bank…adakah semua cawangan cimb boleh membuat refinance

27 07 2015
Anonymous

salam… sy nk refinance kereta saya. myvi 1.5 se tahun 2013. tlg reply secepat mungkin. mattop_top89@yahoo.com

30 07 2015
ahmad

Hai..
Saya ingin mengetahui lebih lanjut tentang refinance kereta. Mohon tuan hubungi saya 013 2770366
T.kasih

3 08 2015
Saifuldin firdaus bin abdul malek

Nak refinance kereta yang dah abis bayar..

4 08 2015
rex

saya nak refinance kereta saya (2011), tapi terus tukar nama kepada pemilik baru..boleh tak?

5 08 2015
MrYorke

Tolong email detail

5 08 2015
MrYorke

Tolong email detail kepada

mrfahmi6667@gmail.com

8 08 2015
ABDUL SALEEM

Sy nak buat refinance keretan apa cara nya dan berapakah blh dapat kelisa

13 08 2015
Cowboy

Saya sangat berminat untuk loan dapatkan cash,tlg email saya caranya.tq

13 08 2015
Cowboy

Saya sangat berminat untuk loan dapatkan cash,tlg email saya caranya.Kereta viva 2007 n berapa jumlah maximum.tq

cowboy_cometopapa@hotmail.com

17 08 2015
SAZZA

REFINANCE KERETA 2004-
sazza_sufi@yahoo.com

18 08 2015
Ruzanah

Saya nk tau …kalau kereta sya msih loan di aeon blh x sya refinance smula utk kcilkan blanan di bank lain

19 08 2015
Shahriman

Saya nak tukar pemilik kereta, loan ada lagi, loan dengan Toyota Capital.

Boleh perjelaskan macam mana cara nya.

24 08 2015
Asmah Baharom

As Salam..0123395652 . Proton Preve WA4514K. saya perlukan pencerahan untuk selesaikan masalah refinance.ASAP

29 08 2015
Anonymous

Saya ingin mengetahui lebih lanjut mengenai refinance kereta.
Email berrybun007@gmail.com

30 08 2015
sabri mohd taib

saya ingin refinance kereta
email,.,sabri1428@gmail.com

4 09 2015
Anonymous

Saya nak refinance kereta
email zieglerarif@gmail.com

5 09 2015
abu
5 09 2015
sofia razali

Sy nak tanya kereta sy ada lagi setahun nal ahis kalau nak kurang monthly …boley rifinance blk…

8 09 2015
ayieabidin

bminat.. tlg hubungi sya segera..

17 09 2015
Anonymous

masih ade ke tawaran ni? boleh email sy? rina.rasidi@sas.com

30 09 2015
Ijan

Saya berminat untuk refinace kereta. Tolong email saya ijan7478@gmail.com atau tel saya 0123475655.

1 10 2015
azhar

Wasap 0123170061

2 10 2015
Mohd Khir Zamri

saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan refinance kenderaan.

Nama: Mohd Khir Bin Zamri
No Kenderaan: WWN 8690 (Persona)
Email: khirzamri@gmail.com

8 10 2015
Anonymous

pm

9 10 2015
SELLEY MOI FING

Boleh bagi detail tak macam mane nak refinance,sebab saya ad problem pembayaran sekarang..saya pun tak tahu nak minta bantuan sape lagi,tolong emel:smoifing@gmail.com

10 10 2015
Alfaizan

Nak tahu value kreta isuzu d-max 2.5cc manual, pick up. Keluaran 2008

11 10 2015
amin

boleh ke buat refinance kereta yg dah cash..tahun 2005..mohon email amin070286@gmail.com

12 10 2015
syahril

Pm detail bos. 0175452600

15 10 2015
apiz

pm detail bos…or wasap 013-3209973

16 10 2015
Anonymous
19 10 2015
Mazdillah

Saya berminat nak refinance,bagaimana nak emailkan maklumat?

27 10 2015
Nizamudin bin mohamed tahir

Macam mana nak buat pimjaman semula ni tuan….hubungi saya 0122651464

31 10 2015
mohd shawal ramli

boleh hubungi saya…0194748140 untuk saya dapatkan maklumat lanjut

3 11 2015
Anonymous

salam keta sy dh abis byr sy nk buat refinent blk tampa tukar nama..sape blh bantu

3 11 2015
faizul

sy nk repinance blk keta sy..no sy0176288515

6 11 2015
aized

sy nk refinance kete sy.kete da abis byr.
0173109058

7 11 2015
ikmal chong abdullah

Ingin reloan balik kereta

8 11 2015
nazil

sy nak refinance kereta myvi tahun 2011.ambank.siapa boleh tolong..0149093575.plezz

12 11 2015
Saifulbahri

sy berminat nak refunance kereta sy.. please contact sy 0143311525

14 11 2015
mira

saya nak buat refinence utk kereta viva 660 manual.dah pakai 7tahun.baki bank ada dlm 2thun so dlm 8k la lagi,,,ingat nak buat refinance utk buat m0dal berniaga,kate boleh dapat cash,betolke?so sape pakar dlm bab nie,bg info dan tujuk ajr boleh..pertolongan amat dihargai,,,,email sy pliss amirah6024@gmail.com atau watssp di no 0177828235.tq

18 11 2015
ahmad

Cuba jelaskan caranya utk refinance smla.

19 11 2015
Anonymous

Whatsapp 0129101748. Urgent.

24 11 2015
ina

saya nk refinance kereta saya…boleh tolong saya??tq

email saya : izamina784@gmail.com

26 11 2015
ejam

salam..saya nak re finance keta neo 2010..
dady2028@gmail.com
tq

28 11 2015
Rizal Mansor

Saya berminat & nk tahu lebih lanjut tentang refinance car. Thanks. Email address : ryiez77@yahoo.com

29 11 2015
Syed Najib

Pm cara nak buat.. Tq

1 12 2015
nur adilah dzulkefly

hi sy dyla mak tau lebih lanjut tentang refinance kereta balik sbb nak ambik kereta baru…kereta viva thn 2010 hutang lg 15100 tak boleh trade bagaimana cara nk tukar nama jika ada yg berminat nak sambung bayar..wasap sy shj 0127250514 ok tq

2 12 2015
Anonymous

Assalam…saya berminat utk refinance alza tahun 2013….

boleh whatsapp sya +6010-8657267 atau emel shahrul_kamarul@yahoo.com

5 12 2015
Anonymous

Saya berminat untuk refinance
Boleh whatsap sya 0145599289

10 12 2015
Anonymous

Saya berminat utk refinance

boleh whatsapp saya 010-5425967

21 12 2015
Shaliza

Assalamualaikum… Saya berminat nak tahu pasal refinance …01124297615

21 12 2015
nurulsyahida mohd fadzil thani

salam, saya nurul nak tumpang tanya..kalau dlm kes owner kereta asal baru pakai kereta 2 tahun. tp nsk.refinancekan kereta pd buyer baru.tapi isunya buyer pulak mungkin blacklisted.macam mana ye..atau ada cara lain…utk isu macam ni.

31 12 2015
Anonymous

saya berminat utk tahu pasal refinance…..whatsapp atau hubungi saya 0128874687

2 01 2016
Mohd shahril

Blog nie ade lg ke

4 01 2016
harfizi

sy berminat pm sy >>> fizzy_fizi@yahoo.com.my

6 01 2016
Anonymous

Saya berminat mahu refinance kereta saya.. usin.lampoyan@hotmail.com

7 01 2016
Eida

Sy nk refinance kereta sy tlg emailkn sy detail..

12 01 2016
Mohd.zuzefrees

0173684262.no kenderaan ccm8607

13 01 2016
mohd hanafi

saya berminat boleh hubungi saya ditalian 0197905170

16 01 2016
Ida

Tolong pm or wasap saya.nak refinance semula kereta. 0122197367/0123707357

16 01 2016
Nassarudin . Abu Bakar

Saya berminat nak tahu tentang pembiayaan semula kereta saya..proton wira tahun 2005

22 01 2016
shafiq

pesona auto 2014 sangkut 7 bulqn…kalau nak refinance boleh tak? sebab saya nak beli jwreta tu dari member. tolong hubungi saya 0176379562 call atau whatsapp.
terima kasih Tuqn

22 01 2016
Anonymous

maaf terdapat salah ejaan
bulan
Tuan
Harap maaf

22 01 2016
Norzieyan Nazuber

Berminat utk refinance kereta yg bebas hutang dr bank. Minta Pencerahan

25 01 2016
Anonymous

Ble cll sy . Nk buat loan semula Keta
01125124679

25 01 2016
Roslan

Nama: Roslan bin Saleh
H/p no : 0193699609
No.kereta : wuu 4959

Saya nak buat refinance kereta .

26 01 2016
zeeyo

Bagaimana kalau kereta 1 thun refaince

27 01 2016
Anonymous

EMAIL dekat saya tntang refinance .. boleh ke refinance kalau dah 3 tahun tertunggak? fahinaliza@yahoo.com

28 01 2016
Abdul Rashid B. Zailan

Sya berminat 0132777214

29 01 2016
Anonymous

berminat nak refinance kereta.
rasdan : 0126878602
email: rasdan19@gmail.com

8 02 2016
Anonymous

sy nk reloan 1 kete proton inspira 1.8 manual keluaran 2011…hrge yg di offer rm44k..so pe ptt sy bt??pls reply ..my email erolasyraf86@gmail.com…tq

10 02 2016
Azmi

0177700237.. honda city 2015 78k. Refinance please. Tqvm

14 02 2016
Ariffin

Salam
Boleh emel saya di ariffin.tnb@gmail.com
Saya ingin kurangkan komitmen bulanan dan nak cepat cepat settle sebelum 2020.. Kereta sudah guna 3tahun 6bln. Tq

18 02 2016
Anonymous

Salam
Boleh emel saya di faizhtalib@gmail.com
Saya ingin membuat refinancing kereta saya model Chery 2.0 tahun 2009.
Saya ingin kurangkan komitmen bulanan dan nak pakai cash. Bantuan pihak tuan amat diperlukan. Tq

19 02 2016
Arzila

Saya berminat nak refainance kereta saya. Boleh email.

20 02 2016
Razak

Saya nak berminat nak buat pinjaman semula kereta. Ni no saya 01111025631. Saya harap en.dapat bantu saya.

25 02 2016
Shafiq afham

Sy berminat tuk mengetahui lebih lanjut tentang refinance 01132018788

25 02 2016
mohd awal

pm bos your email..

25 02 2016
Azli

Saya nak refinance kereta saya. Boleh bantu?

26 02 2016
Noorwawa

As’salam sy sangat berminat ingin mengetahui maklumat dengan lebih lanjut..sila emel ke noorwawa36@gmail.com / watsapp 0198614520..tqvm

28 02 2016
Mohd zulfadhli

assalam..sy nk th cr untuk refinance semula kereta..

28 02 2016
ahmad tarmizi

Saya nk refinance semula kereta saya. Tpi dah tertugak 1 taun lbih mcm mane sya nk buat ye?

1 03 2016
Norbazliah Ibrahim

Saya berminat untuk refinance kereta Myvi SXi 1.3 keluaran tahun 2005.. Boleh bantu saya..

3 03 2016
ABDUL NASIR BIN ABDUL HASSAN

Saya nak finance kereta toyota vios tahun 2007. Kereta dah habis bayar. Flat keretva WQS5568.
KM 26 VILLA SRI IMPIAN
Kg Solok Duku
78300 Masjid Tanah
Melaka
01112301330

7 03 2016
mohd noor

sy berminat nk refinance kereta..pm me..0148363349

8 03 2016
Anonymous

sya berminat nak refinance kereta , pls pm 0168313713 tq

13 03 2016
Aswat

Saya nak buat refinance.. PM or whatsapp 0138035069

16 03 2016
Anonymous

sy berminat mahu refinance kereta sy pd pihak ketiga

16 03 2016
Anonymous

sy berminat mahu refinance kereta sy pd pihak ketiga..adkah bank ak. nilai pasaran semasa

17 03 2016
Atiqah

Saya ingin mengetahui lebih lanjut. Please call

18 03 2016
Rosdi

Rosdi
0123691782
WKE3229

21 03 2016
junainah binti mian

Saya mahu buat re-loan kereta.
0142875958.

21 03 2016
Faez

Faez
0193237067
Wuv 9217

29 03 2016
Anonymous

Faidzul
0173041654
WvQ 785

1 04 2016
muhammad zulhilmi bin zaili

Nama sy zulhilmi… ni no hp sy 0192979023..

3 04 2016
mail

info refinance kereta
ISMAIL
012-7457915
WWN4319
simazilam@yahoo.com

4 04 2016
mohd firdaus bin mohamed ariff

cal saya segera’ saya minat nk wat ni 0176761985

4 04 2016
Anonymous

wye 5957

4 04 2016
Anonymous

No address company
how to do.

4 04 2016
Anonymous

berminat nak refinance kereta n rumah camna nak contact tuan

10 04 2016
JULIANA BT MOHAMAD YUNUS

Model Kereta Honda Stream 2008
WRV 886
Hp : 017-2010499

13 04 2016
Anonymous

Tolong email detail mcm mana nak refinance kereta..

16 04 2016
ismail hashim

Nak refinance kereta proton WTK2514. Hutang lagi satu tahun.
Berapa boleh dapat.

20 04 2016
lukman

ford focus 2.0 tahun 2006 boleh lagi ke nak refinance, saya pakai dah dekat 3tahun,dulu beli second.kalau still boleh refinance pls email or pm 012 2859775

24 04 2016
Ismail abd Samat

Saya ismail.
Sangat berminat ingin tahu lebih lanjut mengenai refinance semula kereta. Boleh pihak anda menghubungi saya dalam kadar segera. Terima kasih

25 04 2016
che Maznah binti Mohd Marzuki

Saya nak refinance kereta viva yang masih ada hutang 2 tahun di Maybank. Tolong email saya

27 04 2016
Anonymous

Maklumat lanjut … uzmaat@gmail.com

27 04 2016
mary jau jok

i nak tukar nama pemilik dari kereta yg diloan dr bank. baki loan adalah 4 tahun. perlu refinance x?

28 04 2016
Hairi

Saya memerlukan cash untuk refinance motor atau kereta saya yg sudah habis bayar. Minta jasa baik tuan untuk memberi cadangan. Terima kasih

28 04 2016
ismen

saya berminat utk lebih tahu
ismen b ismail
0167922717
mbw4402

2 05 2016
nabilah

Salam.. Sy dh baca penerangan dekat blog.. Saya cuma nk dptkn penjelasan.. Suami saya nak buat loan kereta.. Tapi sekarang dokumen dia tak berapa lengkap. So skrg dia nak guna nama saya dlu utk buat loan kereta. So niatnya lepas dapat kereta tu,nak tukar nama kepada nama suami saya. Sy cuma nak dpatkn kepastian apa perlu dibuat. Berapa lama masa diperlukan utk tukar nama Dari nama saya kepada nama suami saya?? Dalam 3 bulan boleh ke terus tukar loan tu dari nama saya ke nama suami??

5 05 2016
nazree

Saya berminat untuk tahu lebih lanjut.

6 05 2016
Anonymous

Sy nak refinance keta…Ramli bin jambiran
012-6334685

9 05 2016
Hana

Mcmane nk contact admin ni?interested to do refinance for my Neo..Da lame abis byar..n early settlement..about 3thn y lepas..

10 05 2016
azlina

Saya nak loankan semula kereta viva 850cc
Manual
Perlukan keawangan segera rm10k ditangan
Kereta dah 5th
Ada 4th lg
0183745037

10 05 2016
Nurul

refinance kereta

11 05 2016
shaifol adli

Saya berminat untuk mengurangkan atau mengecilkan ansuran bulanan.

14 05 2016
Nora

Saya nak refinance semula kereta. Tolong email saya detail ke nora79azuin@gmail.com

16 05 2016
Anonymous

saya nak refiance tolong hubungi saya fxushah@gmail.com

16 05 2016
Mohd khairi bin abdul razak

Saya berminat nak refinance kereta…please email saya bangcik1981@yahoo.com
Call or wassup 0162249404

22 05 2016
Anonymous

Berminat untuk buat refinance
Ada syarat2 tahun bayaran kereta tak.
Please email adahsuad11@gmail.com

23 05 2016
Anonymous

Plezz email
acepeace97@yahoo.com

25 05 2016
Anonymous

saya nak refinance kembara ez. Pls email: s_dayao@yahoo.com

6 06 2016
shuuuu

saya berminat nak refinance kereta camry .. khaleedahani446@gmail.com

6 06 2016
Anonymous

suqrie_ste@yahoo.com.my
tlg bantu bg keterangan kt saya tuan..

7 06 2016
ayin

Email sy dgn lebih detail..
Tq

10 06 2016
nazrul

as salam encik..

saya nak refinance utk tukar penama sekali (bg kakak saya pakai terus) kereta myvi 1. 3 Se 2013… dgn cara ni.. mcm mna saya nk bg kedua2 sekali x mgalami rugi.. mksud saya kalau boleh nk bg dia smbung bayar x melebihi yg byran bulanan semasa dan tempoh x dipanjangkan (kalau jumlah dia tmbah sikit2 ok lah)

mohon pm or wassap saya 0195125340
email nazrul.azrai91@gmail.com
terima kasih..

16 06 2016
anna

Saya nak refinance Kereta wira se.da abid bayar.mintak tlg email saya…urgent

24 06 2016
anna

saya nak refinance kereta..tahun 2004 ..boleh ke?

19 06 2016
Anonymous

Salam. Mcmana sy nak pinjam semula kereta yang dh 10 thun. Sy nak Wat mcmana ye. Ni no phone sy 0175134751

20 06 2016
aiman

Saya nak bertanya mengenai refinance..nk kecilkan ansuran bulanan.

Terima kasih.

20 06 2016
aiman

Saya nak bertanya mengenai refinance..nk kecilkan ansuran bulanan.
Email sy : mayangsulit@gmail.com

Terima kasih.

20 06 2016
Anonymous

Saya nak rfinance sy punya kereta. Thn 2006. Dah abis bayar. Call saya 017 6472878 atau 017 2252388 shally or irwan. Kereta proton iswara

22 06 2016
Anonymous

Saya pakai honda civic 2009 baru 2thn..nak refinance utk beli kreta baru..bagaimana caranya? Email zhafrinadzri@yahoo.com

23 06 2016
muhamad hafiz

saya nak tahu bagaimana.
mrezward77@gmail.com

24 06 2016
Mohamed Zaidy Bin Ahmad

Assalamualaikum,
Nama saya Zaidy dan saya berminat untuk membuat pinjaman semula kenderaan. Loan saya dgn cimb bank tp bagaimanapun sya ada tnya tentang pinjaman semula kenderaan untuk dapatkan tunai tp mereka kata tak ada pakage sedemikian. Harap2 sangat saudara atau saudari dapat membantu. No hp. 0177243671.Terima kasih.

24 06 2016
anna

minak tolong call saya ..saya nak refinance kereta tahun 2004 boleh ke

HP 0193583764

28 06 2016
anna

Saya tak dpat apa2 reply pun..saya nak refinance kerita wira se tahun 2004..CBM7201..email saya secepat mungkin boleh annabahariey_j4@yahoo.com

25 06 2016
Cerolina

Kalau kereta masih ada loan bank boleh loan balik tak?Baki cuma rm12 k lagi bagaimana cara dia tu…..saya mau memajukan business saya cuma tak cukup model

26 06 2016
Anonymous

Berminat utk tahu lebih detail..0132584925 zaki..sms/wassap

27 06 2016
Mohd erman

Berminat untuk refinance kreta…email saya bagaimana caranya

27 06 2016
Mohd shahril anuar bin alias

Assalam.Kereta sya sdh hbs byr.thn diperbuat 2006.Jenis kereta wira sedan 1.5GL i. Brape anggaran kalau sya refinance semula.dn berapa thn blh ikat dgn bank.
Ingin tahu dan ingin refinance semula

27 06 2016
Shahrul Anuat b. zulkifli

Sy berminat nak buat refinance….
Kereta honda stream
Minta call 0175774191 atau
Email saya..
Tq

28 06 2016
Azlan

Saya berminat untuk refinance kereta 2005
Sila hubungi saya 0104396518

29 06 2016
Idan shahizan

Biminat utk refinance.. pls reply

1 07 2016
Suraya

Saya berminat .tolong cal 012 3931440.urgent

8 07 2016
Khairul

Sy berminat
Pm.sy wasap /telegram
0108742152

11 07 2016
fredlarryloanfirm

APAKAH ANDA MEMBUTUHKAN KREDIT ??

Halo,

Nama saya Mr Fred. Saya seorang pemberi pinjaman swasta yang memberikan pinjaman kepada swasta dan
individu perusahaan. Apakah Anda pernah ditolak oleh
begitu banyak bank? Apakah Anda perlu pembiayaan untuk membangun Anda
bisnis? Apakah Anda perlu pembiayaan untuk ekspansi Anda
bisnis? Atau apakah Anda membutuhkan pinjaman pribadi? pinjaman saya
berkisar. dari pribadi untuk pinjaman bisnis. minat saya
Tingkat sangat terjangkau. 3%, dan paling 50.000,00 € maksimal € 500,000,000,000.00 €, proses kredit kami sangat cepat
demikian juga. Saya sangat bersedia untuk membuat semua keuangan Anda
mengacaukan sesuatu dari masa lalu. Jika Anda benar-benar siap untuk
mendapatkan masalah keuangan Anda terpecahkan, Kemudian cari tidak ada
lebih lanjut dan mengajukan pinjaman hari ini Email melalui:
(Fredlarryloanfirm@gmail.com). Saya berharap dalam melakukan
bisnis dengan Anda.

Mr Fred larry
CEO.

12 07 2016
roza

saya mahu buat refinance secepat yg boleh.cll sy segera 0168355488.

14 07 2016
khairul

Refinance

17 07 2016
Hisham

Sy nk buat rfince kereta pesona wvv7562.
Boleh tolong mcmna

18 07 2016
Anonymous

Sy mohd amin berminat call 0128920024

18 07 2016
norduan

Adakah layak untuk seseorang yang sudah 6 bulan berhenti kerja tetapi mahu membuat refinance kereta untuk mendapatkan cash untuk modal berniaga makanan kecil kecilan? Saya tidak ada harta rumah atau lain2 harta untuk di jual. Hanya ada kereta. Mohon penerangan dari tuan.

20 07 2016
Anonymous

Nak buat pinjaman semula kereta
No. Kereta . BLE 502
Jamaliah
011 24270603. Call @whatsapp

21 07 2016
Anonymous

Berminat nk refinance pm tuan 0129197086

21 07 2016
Anonymous

sy berminat nak refinance kereta wasap sy 019-7680237

21 07 2016
hamsiah semita

Saya nak refinance balik kereta saya kadar segera.. Maklum balas.dari anda amat dihargai 0135459577

23 07 2016
Anonymous

saya berminat nak refinance kereta sebab tertunggak 2 bulan

23 07 2016
syahrul Ali

saya nak refinance balik kereta sebab tertunggak 2 bulan..012-9691253

23 07 2016
Arifi

Emel sy plez ahmadarifi_90@yahoo.com.my ttg ni

28 07 2016
Hisham

Macam mana nk refinance kereta tahun 2004 vios.bulanan rm610.00 hutang ada lagi 41 bln.sy nk kurangkan dlm 400.00 bulan, loan dgn public bank,sy dh col hq public mereka kata x boleh kurangkan bayaran bulanan sb kereta lama.

31 07 2016
Yus

Saya nk twu lebih lanjut pasal ni. Email sye hhafizayusly@gmaill.com atau whatspp 0195186168

1 08 2016
nongg plaimai

ada respon x??tlg email detail kpd sy nong.shasya88@gmail.com

3 08 2016
Yatt

As salam..nak tanya untuk refinance loan kereta sedia ada untuk beli kereta lain. Mintak pencerahan.terima kasih. Call or msg sy 0193231106

3 08 2016
Anonymous

Saya nak bertaya pasal refinance..dgn lebih lanjut..blh x admin wassap sy..0199081500..

3 08 2016
Nizam

Admin tlg wassap sy….sy nak tnye lebih lanjut pasal refinance..0199081500

4 08 2016
Azleeza

No kereta WMH3687
0163222064

5 08 2016
Anonymous

PM detail 01113383390

6 08 2016
Rozaini binti Ab Rahim

Saya berminat cara refinance ini. Boleh bg detail matlumat.

9 08 2016
aida

saya aida…kalo kereta still nama arwah ayah blh buat reloan x?
Pm detail 01125331707

10 08 2016
Anonymous

Mohamad fazli bin Ismail
Ajc7936
0194969681

11 08 2016
ila
11 08 2016
Joe alextus

Mohon bantuan prosedur reloan. Pls pm

11 08 2016
Joe alextus

Pm 0128237607…nak Tanya pasal reloan lebih lanjut

16 08 2016
Anonymous

Kol ASAP 0179118578

17 08 2016
Johari b.Yaacob

Saya nak buat pinjaman semula kereta..tujuan utk kecilkn byaran..bagaimana caranya..pm saya 0177090985

23 08 2016
Hasrol

Pm 0177450224

24 08 2016
acik

salam sejahtera. saya ingin menjual kereta saya kpd seorg rakan.. kereta tu saya sudah bayar 6 tahun. baki lagi 3 tahun. persoalannya ialah. bolehkah saya sendiri pergi ke bank utk memohon pinjaman .

30 08 2016
fatin

Saya nak buat pinjaman semula kereta..tujuan utk kecilkn byaran..bagaimana caranya..pm saya 0134801363..email norfatin01@gmail.com

2 09 2016
Anonymous

saya nak refinance kereta saya..tlg email saya asmarani8487@gmail.com atau 0182461386

2 09 2016
Anonymous

saya ada soalan.. email saya akubintangdia@ymail.com. terima kasih.

2 09 2016
borono barnabas

saya nak refinance kerta exora saya boleh email kan bronoxedward@gmail.com

4 09 2016
Anonymous

sy berminat utk refinance kereta sy.syaufiqsalleh@yahoo.com @ call 0149041390

4 09 2016
Muhammad zulkhairi bin ahmad zulkopli

Salam.. saya zul. Kerja swasta. Gaji pokok 1500.
Ok. Kawan sy nak jual kereta sambung bayar. Suzuki swift. Bulanan 730. Baki bank 4tahun lagi. Soalan sy disini boleh ke sy nak buat Refinance untuk mengurangkan bayaran bulanan?. 0104022508 zul

6 09 2016
Anonymous

minta email kepada saya prosedur untuk refinance nawanaqib@gmail.com

8 09 2016
Mohd hazwan

Saya nak refinance kereta saya….please email ewanwan277@gmail.com

18 09 2016
Sahfarul Amri b Mastam

Saya nak refinance kereta.. BLR 9850, 0196364834, urgent

19 09 2016
Hisham

Salam Tuan..
Saya ada masalah..kereta saya sudah tertunggak 3 bln lebih..jadi skrg ni saya bercadang nak letgo atau serah balik terus kereta tu pada bank sebelum ditarik..saya tak mahu guna dah kereta tersebut.adakah pihak bank boleh ambil kereta yang masih dlm loan?..boleh tuan terangkan prosedur n kaedah terbaik yg perlu saya lakukan..

20 09 2016
Jannatul

Saya nak tahu lebih lanjut tentang refinance. Myvi 2007. 0125995881. Whatsapp lebih dialu2kan. Terima kasih.

-janna

27 09 2016
Anonymous

Saya nak refinance kereta myvi saya..urgent. Plz..tq.019-2098308. Tq

1 10 2016
Kuamaran a/l supramaniam

Saya nak mengurangkan insulment bulanan kereta saya 0189525376

5 10 2016
reeves rowe enggoh

salam saya reeves rowe bminat untuk refiance
ini nombor saya
01116008170

5 10 2016
Anonymous

saya nak refinance,hutang ada rm30k .whatsapp 01138718691

12 10 2016
Tarmimi

Bole bantu saya bags mana cara nak buat pinjaman balik kereta saya wassap saya 0183252558 moHD tarmimi

25 10 2016
Rizal

Please call sy..012-6722184

27 10 2016
Ruzaily bin ramlan

Call me 0126797360 /0149947736

27 10 2016
Anonymous

call back 0129343742

1 11 2016
RAFIDAH AHMAD

Saya nak refinance kereta URGENT :-
Ida 0122769803

1 11 2016
fendi

klau saya nk tukar nm pinjaman kereta, dr nm isteri kpd nm saya. bagaimn crnya?

4 11 2016
farhana

sy berminat untuk refinance kereta sy…

4 11 2016
farhana

sy berminat untuk refinance kereta sy…
0167218938
hanazack8983@gmail.com

4 11 2016
Anonymous

sy nak refinance kerata waja 2005,
email sy zack_zu2003@yahoo.com

7 11 2016
Petrus

Kalau kereta myvi 1.0 tahun 2005 sudah habis bayar masih boleh refinance kah?

email mypd5001@gmail.com

10 11 2016
amir

Saya nak refinanance segera. Tlg pm whatsapp saya di no. 0166953871

12 11 2016
redzuan

Mohon pencerahan. Tq.

20 11 2016
Lisa

Sy nk refinance kereta sy myvi se thun 2008.

23 11 2016
Rosita

Hi..saya nk refinant Kereta .
Fon no.0134885775

24 11 2016
Mior mohd solihim bin arif

Jika saya mahu buat refinanse kereta iswara tahun 2000 boleh ka…kereta dalam keadaan cntik and masih berjalan

25 11 2016
Zuraidi

Hi..sy nak tahu…kereta tahun 2005 boleh refinance lg.ker…sebab dia ada lg hutang kat bank 2 tahun.

Kerana pada tahun 2009 dia da buat refinance 1 kali…so kali ni sy nak beli kreta tu..so boleh refinance lg tak..

Dlm geran kereta tu tahun 2005

Email sy
zack_zu2003@yahoo.com

28 11 2016
pejal

hi…sy nak tanya..
– kereta tahun 2009 blh refinance lg ke?
– kwn sy bgth jika nk refinance kereta kena pastikan kereta tu kita dh beli lebih 3 thn..btl ke?
– klau nk refinance adakah berdasarkan baki loan kereta yg ada?

28 11 2016
pejal

hi…sy nak tanya..
– kereta tahun 2009 blh refinance lg ke?
– kwn sy bgth jika nk refinance kereta kena pastikan kereta tu kita dh beli lebih 3 thn..btl ke?
– klau nk refinance adakah berdasarkan baki loan kereta yg ada?

email sy : firasamsyar12@yahoo.com

28 11 2016
Mohd Sazli

Please call saya untuk refinance kereta..

Terima kasih,
Sazli
018-377 5149

30 11 2016
Fairul

Saya berminat dan ingin tahu lebih lanjut.
Whatsapp 0194223302

2 12 2016
Anonymous

SAYA NAK REFINANCE CALL 01115088946

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: